December 3  képkiállítás

December 4.

Jótékonysági hangversenyt rendeznek a Magyar Vöröskereszt javára december 4-én 19 órától, a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánián. A Jótékonysági eseményen fellép Vásáry André, Nédó Olga hegedűművész, a Magyar Vöröskereszt kulturális nagykövete, Virágh András Liszt-díjas orgonaművész, valamint a Szent Erzsébet Kamarazenekar.

December 7  Budapest

December 11.


„Legyen az Ünnep maga az ajándék” jeligével immáron második állomásához érkezik a Magyar Vöröskereszt javára megrendezésre kerülő Adventi hangversenysorozat. Ezen az estén a sztárvendégek körében üdvözölhetjük Csonka Zsuzsanna operaénekesnőt, Király Csaba Liszt-díjas orgona- és zongoraművészt, valamint Nédó Olga hegedűművészt. A fellépő művészek csodálatos hangszeres kíséretéről a Szent Erzsébet Kamarazenekar gondoskodik. A különleges adventi produkció rendhagyó helyszínt kíván, így a hangversenynek a Felsővízivárosi Szent Anna Templom kiváló akusztikát biztosító falai adnak otthont.

December 16


Hangversenyünkön lehetőséget teremtünk arra, hogy hazánk polgárai adományaikkal ne csak egy távoli, megfoghatatlan célt támogassanak, hanem koncertünk keretein belül maguk is részesedjenek nagyvonalúságuk eredményében és együtt ünnepelhessenek a rászoruló családokkal. Ezért mi a támogatásokért cserébe egy szívhez szóló templomi koncertet ajándékozunk a jótékonykodók javára. Jegyárainkat alacsony szinten tartjuk, így lehetőséget teremtünk arra, hogy az ünnep varázsában és a zene örömében minden érdeklődő részesülhessen.